Om dette website

Jeg byder dig velkommen på dette website. Du er yderst velkommen til at læse med her, men du skal vide, at indholdet først og fremmest er opbygget som en hjælp i min egen søgen efter indsigt i Eckhart Tolles visdom. Jeg forsøger ikke at overbevise dig om noget som helst, du må have dine holdninger og dine ideer, det er ganske fint for mig.

Du er velkommen til at skrive en kommentar, men skriv den i et ordentligt sprog, ellers sætter jeg den ikke online.

Dette er en introduktion til dette website, og her får du et overblik over indholdet. I det tempo som jeg finder tid til det, vil jeg udbygge indholdet.

I menuen til højre, finder du en oversigt over artikel kategorierne, klik på lænken og du får adgang til artiklerne.

Hvem står bag dette website?

Mit navn er Hans Christian Andersen, jeg er født i 1965, og jeg bor i Skagen. Til dagligt arbejder jeg hovedsageligt med foto, film og internet i mit lille enmandsfirma – zkagenCREATIVE

Igennem det meste af den del af mit voksen liv som ligger bag mig, har jeg altid haft masser af perioder med rastløshed, frustrationer og stress.

Alt dette har ændret sig, lige siden den dag hvor jeg begyndte at læse Eckhart Tolles – Nuets kraft. Denne bog har i løbet af et år, sendt mig ind i den virkelige verden, og ud af alle mine illusioner.

Jeg er Tolle så taknemmelig for dette, at jeg ret tidligt besluttede mig for at deltage i formidlingen af denne visdom – den universelle sandhed – Nuets kraft.

Jeg kan se, at mange hver eneste dag, læser med her. Enhver som måtte ønske det, er velkommen til at stille spørgsmål, så kan vi i fællesskab se om vi kan finde svar på dem. Alle er naturligvis også velkomne til at bruge forummet i den udstrækning som man måtte ønske det.

Med mindre der står andet ved det enkelte indlæg, så er alle indlæg i bloggen skrevet af mig. I forummet er indlæg skrevet af mig, markeret som bruger: HCA

Har du i øvrigt spørgsmål til mig, så tøv ikke med at kontakte mig.

Med de kærligste hilsner
HCA
www.hans-christian-andersen.com

PS. Blot for en god ordens skyld, så kan jeg oplyse, at jeg er opkaldt efter min farfar, så der er intet specielt ved mit navn.