Læs dette først

Har du nogensinde spurgt dig selv hvorfor du er her ? Har du nogensinde spurgt dig selv hvad meningen med det hele er ?

Det er jeg faktisk ret sikker på at du har, hvis ikke, var du nok aldrig endt på dette website.

Eckhart Tolle er spirituel lærer som kan hjælpe dig til et bedre liv, på samme måde som han har hjulpet millioner af andre, inklusiv mig som skriver disse ord.

Fordyb dig i Eckhart Tolles visdom, og en hel ny verden – ja, et helt nyt univers åbner sig op for dig.

Hvad nu hvis jeg sagde til dig, at de fleste af dine problemer udspringer af det faktum, “at du ikke ser verden som den er, men at du derimod ser verden som du er” !

Eller, hvad nu, hvis jeg fortalte dig – at du ikke er dine tanker. Men at du derimod er den som er bagved alle dine tanker, og som kan være bevidst om dine tanker. Kan du fornemme dybden af dette ? Kan du fornemme hvilken frihed og fred dette potentielt kan bringe til dig ?

Disse to små eksempler er en del af den lære som Eckhart Tolle indbyder dig til at tage til dig, ikke for hans skyld – men for din egen skyld…

Med tiden vil dette website sikkert blive udvidet, men indtil da, så eksisterer det blot i dette øjeblik.

Dette website er oprettet på eget privat initiativ, uden forbindelse til organisationer eller foreninger. Jeg er blot én blandt mange, som har fået et nyt og bedre liv på baggrund af Eckhart Tolle’s visdom.

Når jeg læser Tolle’s visdom, så er oplevelsen for mig, at han sætter ord på noget som jeg altid inderst inde har vidst, men som jeg aldrig selv har været i stand til at sætte ord på. Således er der tale om en stor forløsning, og en enorm lettelse, og det er jeg Eckhart Tolle dybt taknemmelig for.

Du kan finde links til flere Eckhart Tolle resourcer via hovedmenuen her ovenfor.

Med venlig hilsen