Husk at se alle fotos i stor størrelse


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/www/eckharttolle.dk/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

Jeg har nu udskiftet alle fotos på denne blog med fotos som jeg selv har taget. Derfor vil jeg gerne henlede opmærksomheden på, at du kan klikke på de enkelte fotos, og derved se dem i stor størrelse.

Jeg holder utroligt meget af at tage fotos ude i naturen, jeg føler at jeg fastfryser min slægtskab med alt i naturen. Samtidigt forsøger jeg at isolere et udsnit, henlede opmærksomheden på et område, hvor jeg har en følelse af særlig udsøgt harmoni.

Denne harmoni behøver ikke at være ro og idyl, men kan lige så godt bestå af det frådende vesterhav i en storm. Prøv om du kan finde stilheden i disse fotos.

Husk, at det eneste i den manifesterede verden som forsøger at være andet end det er, er mennesket. Alt i naturen er det det er, og ikke andet – forankret i stilhed.

Share Button

2 thoughts on “Husk at se alle fotos i stor størrelse

  1. Hej asc,

    Jeg rejser ikke meget, men jeg bor et smukt sted :-)

    Nogle få af disse fotos er fra Norge, resten fra der hvor jeg bor.

    Med venlig hilsen
    HC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked via email når der er svar til denne. Du kan også få svar uden at skrive kommentar.