Ny Eckhart Tolle “Silent local group”


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/www/eckharttolle.dk/wp-includes/taxonomy.php on line 1442

En af læserne har forespurgt, om jeg ville medvirke til at samle “trådene” omkring eventuelle nye lokale “Silent groups” i Danmark, og det vil jeg gerne.

Dette betyder, at hvis du sidder et eller andet sted i Danmark, hvor der ikke findes en “Silent group”, så skriv til mig, og fortæl hvor i landet du befinder dig, jeg vil så samle sammen på interesserede i dette område, og sætte jer i forbindelse med hinanden. Efterfølgende er det naturligvis op til jer selv at sørge for de nødvendige praktiske foranstaltninger for oprettelsen af gruppen.

I er også meget velkomne til at annoncerer aktiviteter på dette website, i skriver det blot til mig, og jeg vil optage det i en aktivitetsliste.

Du kan læse mere om Eckhart Tolle “Silent groups” via dette link.

Share Button

27 thoughts on “Ny Eckhart Tolle “Silent local group”

 1. Hej..
  Jeg vil gerne i kontakt med nogle der har kendskab til el kunne være interesseret i at opretten en E.T. gruppe nær Holbæk på Sjælland.
  Findes der en registrering af eksisterende grupper, som er åbne for flere deltagere.
  Kærlig hilsen Lise . Højby Sjælland

 2. Hej,

  Jeg bor i Odense og meget gerner finder en “silent grup” omkring mig.
  Jeg læsse Tole på portuguesisk fordi det giver mig mere føleser, men jeg kan godt forstå dansk.

  Fátima(fra Brasilien)

  • Hej Fatima.
   Fandt du nogensinde en stillegruppe i Odense?
   Hvis, så er vi fransk – dansk blandning der også søger stillegruppe.
   Kærligst Tanja

 3. Er der en stillegruppe i Århus? Jeg vil gerne være med til at starte en, hvis der ikke er :-)

 4. Jeg er også interesseret i stillegruppe. Bor i Hvidovre og er fleksibel i hovedstaden samt københavnsområdet

  • Hej Charlotte, er du stadig interesseret i Eckhart Tolles gruppe i Kbh.? Skriv til mig på fb. Bor i Kbh og vil gerne starte op/ deltage…Kærligst Sanja Marinkson

 5. Hej igen. Jeg skrev om vores lille nye Eckhart Tolle stille gruppe, som vi startede op den 11.08.2009. Siden er vi vokset, vi er nu 6 personer, som mødes den første søndag i hver måned kl 17.30. (tidspunktet skal revideres næste mødedag, men det bliver først på aftenen eller sidst på eftermiddagen, om søndagen). Vi sidder i stilhed 15 min.- ser en halv dvd med Eckhart Tolle ( 30 – 45 min ca.)sidder igen i stilhed 15 min. – Mødet afslutter med løs hyggesnak. Min adr er stadig Kastanien 2 st tv /120 Vejle Ø. Mobilnr.: 50931819. Glæder os til evt nye medlemmer. Ps Alt er gratis.

 6. Hov, jeg glemte at nævne at jeg lige som Jesper ;o) også bor i København (på Østerbro).

  • Hej, vær sød at konnektemes mig på fB. eller mail. Bor i Kbh. og interesseret i at starte eller deltage i Tolle gruppe i Kbh.

 7. Jeg vil også gerne være med i sådan en stillegruppe. Jeg er i øvrigt den glade ejer af en del Tolle-dvd’er, som vi kan se.

  Endnu en Jesper

 8. Jeg vil gerne deltage i en stille/meditation/selvudviklings gruppe på grundlag af Tolles lære. Da jeg bor i København, Vanløse er det i hovedstaden, det skal foregå.

  Jeg kan kontaktes på 3879 8086.

  Hilsen fra Susan

  • Hej, hvis du stadig er Tolle interesseret vil du ikke være sød at konnekte med mig på fB. eller mail? Bor i Kbh. og interesseret i at starte eller deltage i Tolle gruppe i Kbh

 9. Hej alle men især Ditte og Christoper
  Jeg faldt lige tilfældigt over jeres indslag og har ikke ellers kendskab til de nævnte stille grupper men har mediteret gennem otte år og er ivrig Tolle læser :-)
  Jeg har stor søgning på at opstarte en meditationsgruppe og også gerne en stille gruppe hvis den kan gå ind under en sådan. Jeg tænker at jeg også kunne finde deltagere til en sådan gruppe men vil ikke stå alene med det så skal vi finde ud af noget sammen??

  Kærligst fra Jeanette

  • Hvor i verden befinder du dig ? Jeg er i Kbh. og interesseret i at deltage i stille gruppe…

 10. Hej :)

  jeg vil gerne være med i en still gruppe i københavn. Jeg bor i Hvidovre, men er villig til at rejse for at komme til at ikke sige noget. Måske et par gange hver måned?

  kh
  Ditte

 11. Hej Ingrid.
  Tillykke med jeres gruppe i Vejle. Et rigtig godt initiativ.
  Når der på et tidspunkt kommer en gruppe i Kolding – så er hele Trekantområdet dækket ind. Det bliver vidunderligt, for så er der flere valgmuligheder både med tidspunkt samt afstand.

  Rigtig mange hilsner til Vejle
  Karin Jensen
  ET-Gruppe Fredericia

 12. Hej.
  Jeg hedder Ingrid. Vi starter en ny silent gruppe op her hos mig i Vejle tirsdag d. 11.08.09. kl 19.00. Indtil videre er vi kun tre personer, men håber der støder flere til – døren er åben.
  Vi vil sidde i stilhed ca 30 min. se dvd med eckhart tolle i 30-45 min derefter sidde i stilhed ca 15 min. Jeg laver kaffe og te til at gå hjem på.
  Min adresse er: Kastanien 2 st tv 7120 vejle ø. mobil nr: 50931819

 13. Hej jeg hedder Christopher og jeg har igennem et stykke tid søgt efter en “stille gruppe” her i kbh…..de folk som jeg indtil nu har kontaktet ( navne fra tolles hjemmeside ) har ikke besvaret mine henvendelser…..måske de har travlt med at være stille? Måske du kan hjælpe mig i min søgen ?

  Fred og Frihed.

  Chris.

  • Hej, hvis du stadig er Tolle interesseret vil du ikke være sød at konnekte med mig på fB. eller mail? Bor i Kbh. og interesseret i at starte eller deltage i Tolle gruppe i Kbh

 14. Dejligt at læse om gruppen i Fredericia.
  Vi er en nystartet gruppe i Helsingør. Vi mødtes her i søndags 26/7 for 1st gang. Efter en lille intro med hinanden (vi blev 5) mødte vi i stilhed/meditation & bagefter oplevede vi en Eckahrt Tolle dvd en lille times tid. Efter filmen snakkede vi en smule over te/kaffe & kage. Vi mødes igen til september.
  Kontakt: info.fiori@yahoo.com

 15. Vi er en nystartet gruppe i Fredericia, som mødes hver 2. onsdag i måneden fra kl. 19-21. Indholdet er baseret på Eckhart Tolles lære, hvordan den omsættes i hverdagen, vores erfaringer og tvivl. Vi mediterer i stilhed 1/2 time.
  Gruppemødet er for alle, som er interesseret i Eckhart Tolles lære. Der er gratis adgang.
  Find mere info om os på link siden.

 16. Hej igen
  Ja Gangaji var en skøn oplevelse. Jeg vil forsøge at sætte lidt af mine oplevelser på skrift inden jeg går på ferie. Blot vil jeg her sige, at man også kan opleve Gangaji og mange andre spirituelle lærere i Silentgruppen hos Ananda på Frederksberg. Der er også Gangaji silent grupper. Jeg tror, det ses på hendes hjemmeside. Det var ihvertfald i hendes materiale, som vi kunne finde i København. Hvis der er interesse for det, kan vi evt. oprette en silent gruppe i nordsjælland. Bare sig til. For øjeblikket er vi en meget lille gruppe, der mødes en gang imellem for at se Eckhart og Oprah (igen) kapitel for kapitel og så blot være hyggelige sammen eller gå hver til sit bagefter.

  mvh
  Lisbet

 17. Ja det var en god ide. Også fordi en masse spørgsmål opstår.
  FX hvis jeg siger STOP til mine tanker og se stopper hvem er det så der siger STOP.
  Eckhart Tolle siger : det er “jeg er” der siger det, men det er jo kun stilhed, så det kan ikke sige noget ?
  Så det den anden side at hjernen (sindet) der siger stop ? og hvorfor
  lykkes det så ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked via email når der er svar til denne. Du kan også få svar uden at skrive kommentar.